اموزش شیرینی پزی

300 گرم

آرد كاملا سفيد

150 گرم

كره

 يك عدد

 تخم مرغ

 يك قاشق سوپخوري

روغن مايع

 يك دوم قاشق چايخوري

جوهرليمو

 يك دوم قاشق چايخوري

وانيل

يك قاشق چايخوري

نمك

يك فنجان

آب خنك

طرز تهيه خمیر هزارلا :

در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن

 را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد

پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره

بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را

شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار

برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل

دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر

يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و

ولوان.

طرز تهيه شیرینی زبان :

خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با

 نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت

كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم )  تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در

این شیرینی خوشمزه بایدبه مدت۲۰ دقیقه در دمای۲۴۰ درجه خته شود.

یاد آوری :

1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.

2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

پاپیونی

زبان

+ نوشته شده در  پنجشنبه پنجم مرداد ۱۳۸۵ساعت 19:43  توسط مهدی | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
درباره وبلاگ
شیرینی پزی یا همون قنادی شغل خانوادگی ماست.من از پدرم یاد گرفتم و پدرم هم از پدرش.تمام خانواده ما قناد هستند.من عاشق این شغل هستم.چون همه اش با شادی شیر و شکر و شمع سرو کار داره.البطه کار سختیه ولی شیرینه مثل اسمش.هدف من اینه که کام شما رو شیرین کنم.شاید هیچ کاری به اندازه شیرینی پختن لذت بخش نباشه.هم سرگرمی خوبیه و هم دست پخت خودتون رو میخورید.برای من هم که چند سالی هست از این شغل مورد علاقه ام دور ماندم جالبه.امیدوارم شما هم بخونید و بپزید و بخورید و شاد باشید.شیرین کام باشید.

پیوندهای روزانه
نون خامه ای
شیرینی دو رنگ
خمیر هزار لا یا کره ای
کرم کارامل
نخود چی
نون بهشتی
باقلوا گل
قیفی شکری
نون برنجی
مشهدی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
تیر ۱۳۹۱
اردیبهشت ۱۳۹۱
آبان ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
شهریور ۱۳۸۶
تیر ۱۳۸۶
فروردین ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۵
دی ۱۳۸۵
شهریور ۱۳۸۵
مرداد ۱۳۸۵
آرشیو موضوعی
فهرست
شیرینی های خشک1
شیرینی های خشک2
شیرینی های خشک3
شیرینی های خشک4
شیرینی های تر1
شیرینی های تر2
شیرینی های تر3
شیرینی های تر4
کیک ها1
کیک ها2
کیک ها3
مربا ها
شربت ها
کرم ها
دسر ها
لیکور ها
نان ها
البوم
نکته ها
پیوندها
زنگ تفریح
عسل و شكر
اشپزی(شیرین)
تزئینات و دکوراسیون و خانه داری
مجله هنری
آشپزکوچولو
آشپزي - شيريني پزي - نكات خانه داري
آشپزی.گلدوزی.هنر(مامان خانوم)
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

طراح قالب
دیجیتال کیوان

 





Powered by WebGozar